NIEUWSElac

Ook ELAC-primeur bij jubileumshow Rhapsody: de Concentro M

Opnieuw een (wereld)primeur aangekondigd voor de jubileumshow van Rhapsody op zaterdag 21 en zondag 22 april: de forse Elac Concentro M vloerstaanders, aangestuurd door Pass Labs.

In de aanloop naar het verjaardagsfeestje van Rhapsody in de Wisseloord Studio's volgende week zullen we een aantal nieuwtjes over het programma van het tweedaagse event delen. Eerder schreven we over de presentatie van de Magico A3 luidsprekers, inmiddels is er een tweede set (uit een totaal van maar liefst negen 'super-high-end' systemen) bekend: een combinatie van Elac en Pass Labs.

"Tijdens de show presenteren we hét topmodel van Elac," meldt het team van Rhapsody: "de Concentro M."

"De grote Concentro heeft ons altijd al verbaasd, en nu mogen we als wereldprimeur de M-versie (31.000 euro per set) presteren. Je snapt dat we ons vereerd voelen!" Ontwerper Rolf Janke zal bovendien persoonlijk aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven. De opvallende Concentro M zal aangestuurd worden door de XA100.8 monoblokken en de nieuwe XP22 voortrap, beide van Pass Labs, om je zowel digitaal als analoog materiaal voor te schotelen. Daarnaast zal er ook een betaalbaardere combi van beide merken te horen zijn: de Elac Adante AF61 (5.900 euro per set) op een Pass Labs Integrated INT-250. 

Rhapsody Jubileumshow
Zaterdag 21 april, 10.00 - 18.00 uur
Zondag 22 april, 9.30 - 16.00 uur
Wisseloord Studio's, Hilversum

EDITORS' CHOICE