Oprichter Lejonklou bij Concerto Audio tijdens Record Store Day

Zaterdag 21 april is het weer Record Store Day. Een wereldwijd evenement waarbij de lp centraal staat, met tal van speciale en gelimiteerde uitgaves. Dat betekent ook bij Concerto, één van de meest bijzondere en grootste platenwinkels van Nederland, weer lange rijen voor de deur.

“Misschien komt de wachtrij ditmaal wel tot bij onze deur”, zegt Alex Esser, eigenaar van de 50 meter verderop gelegen audio-speciaalzaak Concerto Audio. “Ook wij laten Record Store Day niet ongemerkt voorbijgaan. Samen met distributeur Hexagon Audio hebben we de oprichter van Lejonklou Hifi, Fredrik Lejonklou, over weten te halen om speciaal voor Record Store Day naar Amsterdam te komen."

Lejonklou is het Zweedse versterkermerk dat je sinds vorige maand ook bij Concerto Audio vindt. "Onze winkel wordt omgetoverd tot een walhalla voor de verfijnde vinylliefhebber. Er komen diverse systemen te staan waarop we Linn LP12 platenspelers zullen demonstreren op versterkers van Lejonklou. Fredrik Lejonklou zal meer vertellen over zijn ontwerpfilosofie en de bijzondere kenmerken van zijn versterkers.”

"Kortom, een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze zeer bevlogen engineer – en voor degenen die net een mooie aankoop hebben gedaan verderop in de straat bij muziekwinkel Concerto een uitgelezen kans om gelijk te horen hoe fraai dit kan klinken!"

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Concerto.

Concerto Audio
Utrechtsestraat 40, Amsterdam
www.linn.amsterdam/bezoek-onze-linn-winkel/


EDITORS' CHOICE