NIEUWSVitus Audio

Twee aprilshows bij RealFineAudio met Vitus Audio en Falcon

Op de eerste twee vrijdagen en zaterdagen in april ben je bij RealFineAudio in Twijzelerheide van harte welkom voor een tweetal audioshows. 

Vrijdag 6 en zaterdag 7 april

In het eerste weekend organiseert de audiospeciaalzaak een show rond Vitus Audio, waarbij de schijnwerpers op de allernieuwste geïntegreerde versterker zullen staan: de Vitus RI-101, aangesloten op een paar Harbeth 40.2 Anniversary monitoren. Als bron zal de Alluxity Media One (Digital Out) high-end streamer klaarstaan. 

In de kleine ruimte zal er nog een tweede Alluxity-combi te vinden zijn: de Int One en de Media One op een set PMC Twenty5.22. Beide dagen zijn dhr Vitus Sr en Vitus Jr uit Denemarken aanwezig om al je vragen over hun high-end elektronica te beantwoorden.

Vrijdag 13 en zaterdag 14 april

Het tweede weekend na Pasen is er een show met de Falcon LS3/5a speakers. Deze zullen in beide luisterruimtes worden gedemonstreerd met versterkering van PrimaLuna, Exposure en Naim. Als bronnen zullen onder meer de Kuzma Stabi en de Rega P6 draaitafels dienst doen.

Daarnaast is er dat weekend ook verkoop van zeer interessante cd's en elpees, met onder meer Ben Harper Rolling Stones, Peter Lang en Oasis. De shortlist vind je op de website. Ook zullen er een aantal elementen worden gedemonstreerd, waaronder de DL103 volledig omgebouwd door Kilian Bakker (Holistic Audio).

Je bent op vrijdagen welkom van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdagen van 11.00 tot 17.00 uur.
RealFineAudio | Bjirkewei 11, Twijzelerheide.

MERK

EDITORS' CHOICE