McIntosh en Sonus faber show bij HOBO hifi Arnhem - UPDATE

De laatste drie dagen van deze maand staan bij HOBO hifi opnieuw in het teken van McIntosh en Sonus faber, deze keer in het filiaal in Arnhem.

Samen met importeur Savor Audio organiseert HOBO hifi Arnhem op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 maart 2018 een hifi-show waarbij het Amerikaanse McIntosh weer gecombineerd zal worden met de warmbloedige Italiaanse luidsprekers van Sonus faber. In de ruime winkel in Arnhem zullen er diverse opstellingen in diverse prijsklassen te beluisteren zijn. Er zullen uiteraard ook diverse demonstraties worden gegeven, waarbij zowel naar digitale als naar analoge bronnen geluisterd kan worden.

Update: Primeur McIntosh MT2 draaitafel

Schreven we een maandje geleden nog dat het Amerikaanse McIntosh de aangekondigde MT2 platenspeler klaar heeft gemaakt voor productie, vandaag laat HOBO weten dat de gloednieuwe draaitafel onderdeel is van de showdagen in het filiaal in Arnhem, vandaag, morgen en overmorgen.
Lees hier meer over de MT2 platenspeler.

McIntosh: de nieuwe MA252 en meer

Van McIntosh is er in de eerste plaats de hagelnieuwe¬†MA252¬†ge√Įntegreerde hybide versterker te beluisteren. Dit verrassend betaalbare component knipoogt met z'n ontwerp naar de legendarische McIntosh MC275 eindversterker, maar biedt een verfijnd klinkende alles-in-een oplossing voor versterking en heeft veel handige opties waaronder een ge√Įntegreerde phono voorversterker.¬†

Naast de nieuwe telg zijn tijdens de show diverse andere McIntosh componenten te beluisteren, waaronder de C52 buizenvoorversterker in combinatie met de machtige¬†MC601¬†monoblokken, de MA5200 en MA7200 ge√Įntegreerde versterkers, de¬†MC301¬†eindversterkers samen met de¬†C47¬†solid state voorversterker, het¬†MCT450¬†loopwerk √©n de¬†MB50¬†streamer. Tevens zal er gebruik worden gemaakt van McIntosh bekabeling.

Sonus faber: luxe in weergave en ontwerp

Sonus faber biedt elegantie in design, hoogwaardige materialen en een verfijnde weergave. Tijdens de show zal er worden gedemonstreerd met de prachtige Amati Tradition luidsprekers uit deze high end-luidsprekerlijn van het Italiaanse merk. Ook zullen de drie modellen uit de Sonus faber Olympica-lijn te beluisteren zijn in Arnhem.  

De McIntosh & Sonus faber show bij HOBO hifi Arnhem wordt gehouden van donderdag 29 maart tot en met zaterdag 31 maart 2018. Op vrijdag en zaterdag is de importeur zelf aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en demonstraties zullen op alle dagen worden gehouden. Je bent van harte welkom op de Koningstraat 21 in Arnhem. Parkeren kan in de parkeergarage aan de Broerenstraat 51 of bij Transferium Gelredome (bus 7).

MERK

EDITORS' CHOICE