NIEUWSGoldmund

A Night at the Opera in Goldmund surround

Van 14 tot en met 19 maart staan er bij PUUR audio, video & domotica drie opera’s op het programma. In de tijdelijk tot concertzaal omgebouwde showroom van de audiospeciaalzaak worden afwisselend La Bohème van Puccini, Salomé van Strauss en Die Zauberflöte van Mozart vertoond op een groot projectiescherm met daarbij surround geluid van het Zwitserse high-end audiomerk Goldmund, dat sinds kort weer in Nederland beschikbaar is. 

A Night at the Opera

“Het idee voor ‘a night @ the opera’ is ontstaan nadat ik zelf onlangs naar een uitvoering van La Bohème ben geweest”, aldus Robert Brijde, die samen met Daan Vreeswijk PUUR audio, video & domotica in Oostzaan runt. “Wij willen échte liefhebbers van kwaliteitsmuziek de gelegenheid bieden om eens op een heel andere manier de opera te beleven, uiteraard afgespeeld via de mooiste en beste video- en audioapparatuur die er is. Dichter bij de live-ervaring kun je niet komen.”

Foto: Hungarian State Opera House

Goldmund

Het team van PUUR heeft eind 2017 het Zwitserse high-end audiomerk Goldmund weer naar de Benelux gehaald als exclusieve dealer. Tijdens de opera-avonden zal gebruik gemaakt worden van het surroundsysteem van dit merk, aangestuurd door de Goldmund Mimesis 16.5 surround processor. 

Daan Vreeswijk: “Wij streven altijd naar perfectie. Techniek mag de beleving nooit in de weg zitten. Door op de juiste wijze diverse technische elementen, zoals surround geluid van Goldmund, projectie met de nieuwste Barco Medea laser projector en een projectiedoek van Stewart Filmscreen, te combineren, kunnen wij liefhebbers de opera laten beleven zoals die bedoeld is. Dat is ook mijn eigen drijfveer. Ik wil mensen kunnen laten genieten en raken met de kracht van muziek.” 

Shows en aanmelden

De PUUR showroom, gevestigd in hetzelfde pand als designer Piet Boon, is voor de opera-avonden omgetoverd tot concertzaal, compleet met decorelementen, mooie theaterdoeken en een hapje en drankje voor de gasten. Per avond kunnen maximaal zes mensen plaatsnemen in het ‘nieuwe operahuis’ van Amsterdam. Ontvangst is steeds rond 19.00, de opera start om 20.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via puuravd.com/opera, waar je ook het volledige programma en aanvullende informatie kunt vinden.

PUUR audio, video & domotica
Skoon 80, Oostzaan, regio Amsterdam
puuravd.com

MERK

EDITORS' CHOICE