PUUR AVD viert terugkeer Goldmund met twee shows

Met grote trots presenteert PUUR audio, video & domotica de terugkeer van 'een absolute legende op het gebied van high-end audio' naar de Nederlandse markt: Goldmund.

Het Zwitserse merk krijgt deze maand een plekje in het assortiment van de hifi-zaak in Oostzaan, als aanvulling op de line-up van merken als Arcam, Bowers & Wilkins, Kharma, MBL, Meridian en Savant. PUUR neemt tevens het importeurschap voor de Nederlandse markt op zich. "Goldmund is het enige audio-merk dat ooit een product in het New Yorkse Museum of Modern Art heeft mogen exposeren. Het Zwitserse merk biedt een reeks high-end luidsprekersystemen die muziekreproductie op het allerhoogste niveau combineren met een verbluffend design en gebruiksgemak. Het zijn complete audio-systemen, met versterkers en DSP-techniek ingebouwd: stekker in het stopcontact, dongle in de computer, en genieten maar!"

Goldmund demonstraties

De apparatuur van Goldmund is vanaf zaterdag 16 december in de showroom van PUUR in Oostzaan te vinden. De speciaalzaak beschikt over diverse oplossingen van het merk, die gedemonstreerd zullen worden op zowel zaterdag 16 als zaterdag 23 december, beide dagen vanaf 11.00 uur. Uiteraard ben je tussen de shows door ook van harte welkom — bel dan even van tevoren voor een afspraak, zodat er alle tijd is om geïntroduceerd te worden in de wereld van Goldmund. Meer informatie vind je op de website.

MERK

EDITORS' CHOICE