Iemke Roos verder als Audio-Technica Benelux

Audio-Technica heeft laten weten dat de naam van hun in Nederland gevestigde distributeur, Iemke Roos Audio, in februari 2018 veranderd is in ‘Audio-Technica Benelux’. 

Iemke Roos is een van de oudste professionele audio importeurs in Nederland. Sinds 1969 werken zij samen met omroepen, muzikanten, audio-visual- en hi-fi specialisten. Het bedrijf is sinds juli 2014 onderdeel van de Audio-Technica Group. Met de naamswijziging naar Audio-Technica Benelux vergroot het Japanse bedrijf hun aanwezigheid binnen Europa: Audio-Technica Benelux is een toevoeging aan de bestaande kantoren in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Hongarije, Dubai en UK. 

Robert Morgan-Males, Marketing Director, Audio-Technica Europe: "De lancering van Audio-Technica Benelux is het resultaat van jarenlange samenwerking met Iemke Roos en ik verheug me erop om onze relatie met het Nederlandse en Belgische team verder te versterken."

Gineke van Urk, Managing Director, Iemke Roos Audio: "Een nauwe samenwerking met Audio-Technica Europe heeft ons kansen gegeven om ons bedrijf en onze aanwezigheid in de markt te laten groeien door gebruik te maken van de kennis, ervaring en marketingmiddelen van het Audio-Technica Europe team. De verandering is ook positief voor de andere merken die wij al vele jaren in de Benelux vertegenwoordigen en ik kijk er naar uit om met het team verder te groeien in een voor Audio-Technica belangrijke markt."

MERK

EDITORS' CHOICE