NIEUWSiEar Tilburg

iEar' luistersessies met Vivid Audio en Bowers & Wilkins

In samenwerking met hifi-importeurs Terrason Audio en Bowers & Wilkins Benelux organiseert iEar’ op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart een aantal informatieve luistersessies in de Tilburgse speciaalzaak. 

Laten we beginnen bij Terrason Audio. Van die importeur zal er een stevige set staan die door iEar' op de eigen show in het Willem II-stadion al eens te beluisteren was, opgebouwd rondom de markante Vivid Audio Giya 4 luidsprekers. Deze SII-uitvoering van de G4, waarvan het originele model een jaar of vier geleden door Max Delissen werd getest, zullen aangestuurd worden door apparatuur van een ander Terrason-merk: Mola Mola.

Vivid & Mola Mola

Specifiek staan de Mola Mola Kaluga eindversterkers en de Makua voorversterker tussen de fraaie speakers uit de pen van Laurence Dickie opgesteld. Er zal naast het muzikale ook uitgebreid aandacht besteed worden aan de oorsprong en bouw van deze producten. Naast de luistersessies verzorgt Terrason Audio bovendien demonstraties met haar Audeze koptelefoons en Questyle hoofdtelefoons, voorversterkers en DAC’s.

Bowers & Wilkins

Zoals gezegd mag je op 9 en 10 maart bij iEar' ook op de producten van Bowers & Wilkins rekenen. In de Grand Home Cinema-studio zullen demonstraties gegeven worden met het beste dat het Britse merk momenteel in huis heeft: de Diamond 800-serie, de onlangs geïntroduceerde 700-serie én de nieuwe subwoofers uit de DB-series.

Er is voorzien in opstellingen in zowel stereo hifi als home cinema, aangevuld met de nodige tekst en uitleg over de hardware - zoals de mooie technieken die de 700 Series hebben geërfd van de 800 Series, maar vooral ook wat de 800 Series nog steeds meer dan uniek maakt.

Aanmelden

iEar' nodigt belangstellenden geheel vrijblijvend uit voor het bijwonen van één of meerdere luistersessies, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Wil je een of meerdere luistersessies meemaken, dan word je vriendelijk verzocht om je even aan te melden op deze pagina.

Luistersessies Terrason

Vrijdag 9 maart, 15.30 uur
Zaterdag 10 maart, 11.00, 13.00 en 15.00 uur

Luistersessies Bowers & Wilkins

Vrijdag 9 maart, 14.30 uur
Zaterdag 10 maart, 11.00, 13.00 en 15.00 uur

iEar' | Ultimate Sound & Vision
St. Ceciliastraat 28
5038 HA, Tilburg

MERK

EDITORS' CHOICE