McIntosh en Sonus faber show bij HOBO Den Haag

Op 24 en 25 februari 2018 organiseert HOBO hifi Den Haag een show rond McIntosh en Sonus faber met prachtige combinaties van beide merken, in samenwerking met importeur Savor Audio. In het HOBO-filiaal in Den Haag zullen diverse opstellingen in diverse prijsklassen te beluisteren zijn, waarbij zowel naar digitale als naar analoge bronnen geluisterd kan worden.

McIntosh: introductie MA252 en meer

Van McIntosh is er in de eerste plaats de hagelnieuwe¬†MA252¬†ge√Įntegreerde hybide versterker te beluisteren. Een component dat met z'n ontwerp knipoogt naar de legendarische McIntosh¬†MC275¬†eindversterker, maar een verfijnd klinkende alles-in-een oplossing voor versterking biedt, met diverse handige opties zoals een ge√Įntegreerde phono voorversterker.¬†

Naast deze nieuwe telg zijn ook de onlangs ge√Įntroduceerde¬†MA8900¬†versterker, de krachtige voor- eindcombinatie¬†C47¬†&¬†MC302¬†en natuurlijk de¬†MB50¬†streamer aanwezig om kennis mee te maken. Tevens zal er gebruik worden gemaakt van bekabeling van McIntosh.

Sonus faber Homage: ook nieuw in Den Haag

HOBO hifi Den Haag is sinds kort dealer van de toplijn van Sonus faber; de Homage Tradition-serie. Tijdens de show zal er daarom worden gedemonstreerd met de Amati Tradition en de Guarneri Tradition luidsprekers uit deze high-end luidsprekerlijn van het Italiaanse merk. Tijdens de show zullen bovendien ook de Sonus faber Venere Signature en de Olympica II als weergevers worden ingezet. 

Details

De McIntosh & Sonus faber show wordt gehouden op zaterdag 24 februari van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 25 februari van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag is de importeur aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden en op beide dagen zullen er meerdere demonstraties worden gegeven. Je bent van harte welkom op de Loosduinseweg 679 in Den Haag. Parkeren kan voor de deur en aan de overkant van de straat, maar de winkel is ook prima met het openbaar vervoer te bereiken.

MERK

EDITORS' CHOICE