NIEUWSVincent

Vincent SV-227mk: versterker met optische en coaxiale ingang

Het Duitse audiobedrijf Vincent introduceert een geïntegreerde versterker genaamd SV-227mk, een variant van de eerder geïntroduceerde SV-227. Het grootste verschil: de usb-ingang is vervangen door een optische en coaxiale ingang die beiden signaal tot 24-bit / 192 kHz kunnen verwerken. 

Vincent SV-227 mk: hybride geïntegreerde versterker met DA-converter aan boord

Kennelijk willen gebruikers liever een optische en een coaxiale ingang dan een usb-ingang. Het Duitse Vincent heeft dan ook een variant uitgebracht van de eerder gelanceerde SV-227, genaamd SV-227 mk waarbij de usb-ingang plaats heeft gemaakt voor een optische en coaxiale ingang. Beide ingangen kunnen signaal tot 24-bit / 192 kHz verwerken.

Voor het overige is de SV-227mk vrijwel hetzelfde gebleven. De voorversterkertrap is voorzien van drie buizen van het type 12AX7, twee voor het gewone signaalpad en één voor de hoofdtelefoonversterker. De eindversterkertrap is voorzien van transistors en levert twee keer 100 watt aan acht ohm.

Naast de bovengenoemde digitale ingangen heeft de Vincent SV-227MK vier gewone analoge cinch-ingangen. Twee paar luidsprekers kunnen worden aangesloten en eventueel tegelijkertijd gebruikt. Als bonus is er ook een voorversterkeruitgang voor wie een andere eindversterker zou willen gebruiken en een uitgang voor aansluiting van een opnameapparaat, beiden in cinch-uitvoering.

De versterker weegt 20 kilogram en wordt geleverd met een IR-afstandsbediening.

Vincent SV-227 mk: prijs en leveringsinformatie

De nieuwe versterker is verkrijgbaar in zilveren en zwarte uitvoering en wisselt voor net geen 1.600 euro van eigenaar.

EDITORS' CHOICE