Audio Show Alkmaar 2018, voor de tiende keer in het AZ-stadion


Sinan Kökbugur | 28 februari 2018 | Fotografie Fabrikant

Op zaterdag 3 maart en zondag 4 maart 2018 aanstaande zullen importeurs en liefhebbers van hifi-apparatuur elkaar treffen tijdens de Audio Show Alkmaar die in het AZ-voetbalstadion zal worden gehouden. De Audio Show Alkmaar 2018 viert daarbij een jubileum, want het is het tiende jaar dat het evenement plaatsvindt. De toegang is gratis en het stadion heeft voldoende parkeergelegenheid.

Audio Show Alkmaar 2018: tienjarig jubileum

De organisatie van Audio Show Alkmaar maakt zich op om op 3 en 4 maart 2018 alweer de tiende editie in het AZ-stadion te gaan beleven. De locatie kan steeds beter omgaan met de wensen en eisen van muziekliefhebbers. Een goede en schone stroomvoorziening is voor audio natuurlijk belangrijk en dat is in de loop der jaren op de show steeds beter geworden. De aangename en sfeervolle omgeving zorgt voor de atmosfeer die een mooie audioshow nodig heeft. En de organisatie heeft weer zijn best gedaan om er een mooie show van te maken: de betere high-end merken zijn present.

Bowers & Wilkins zal dit jaar voor het eerst op de beurs staan, en ook de apparatuur van Mark Levinson en McIntosh zullen naar verwachting niet alleen te bezichtigen maar ook te beluisteren zijn. Er is geen speciaal thema dit jaar, daarvoor is er te veel gaande in audioland. Verbeteringen zijn met name geboekt op het gebied van luidsprekers, streaming en stroomverzorging, zo wil de organisatie wel kwijt. Daar zal de bezoeker op de show dan ook de nodige voorbeelden van tegen gaan komen.

Entree en parkeren zijn gratis en iedereen wordt van harte uitgenodigd om langs te komen om te genieten van alle apparatuur en muziek die de deelnemende importeurs en bedrijven klaar zullen zetten.

Audio Show Alkmaar 2018: voorlopige lijst van deelnemende bedrijven

Audio Innovations, Audioreparatie.nl, Bowers & Wilkins, CD Vinyl 4 U, Daudio, Hear Everything / XFI, Helios, Hepta Design Audio, Hifinesse, Hihat Audio, Indiana Line, Klank Bart, Knooppunt Audio, Mafico / Stageacoustics, Monitor Audio NL, More Music, Music Emotion, Musical Reality / Kemp, PureSound, Reference Sounds, Savor Audio, Servi-Q, Simply Audio, Yamaha / Allec.

Meer weten? Kijk op www.audioshowalkmaar.nl.


EDITORS' CHOICE