NIEUWSSoulution

Rhapsody introduceert Soulution 3-series

Pak je agenda, want Rhapsody heeft weer een mooi event gepland. Op zaterdag 24 februari zal het team van de speciaalzaak in Hilversum namelijk de nieuwe Soulution 3-series introduceren. De serie bestaat uit de 330 integrated amplifier en de 325 pre-amplifier, optioneel te configureren met een DAC en een phono-board. Daarnaast is er de 311 eindtrap, uiteraard ook aanwezig.

"Muzikaal en technisch staat het Zwitserse Soulution aan de top van het high-end-spectrum. Steeds weer weet het merk te verbazen, en zeker met deze instapserie: gunstige prijzen voor superieure klasse. Deze juweeltjes gaan we laten horen in een tweetal supersets. Zorg dat je erbij bent!"

Rhapsody Soulution supersets

De Soulution 3-series zal Rhapsody introduceren met behulp van een paar prachtige speakersets uit eigen assortiment. De 325 preamp en de 311 poweramp worden namelijk gecombineerd met de Sonus Faber Amati Homage, en de 330 integrated met de TAD Micro Evolution. 

Rhapsody gaat de sets bekabelen met AudioQuest en gebruikmaken van de electro-smog-conditioners van Schnerzinger. Bronnen zijn zowel analoog (vinyl en mastertapes) als digitaal.

Zaterdag 24 februari, 10.00 tot 16.00 uur
Rhapsody, Borneolaan 25, Hilversum


EDITORS' CHOICE