NIEUWS

Apart Audio staat met nieuwe producten op ISE 2018 in de RAI

Sinan Kökbugur | 06 februari 2018 | Fotografie Fabrikant

Het Belgische Apart Audio toont deze week zijn producten op ISE 2018 in de RAI in Amsterdam. Apart Audio is met name gespecialiseerd in de productie van luidsprekers en audioapparatuur voor vaste opstellingen. Luidsprekers worden veelal aan een muur of plafond geschroefd en de versterkers kunnen uit het zicht worden geplaatst. 

Apart Audio: te zien op ISE 2018, hal 1, stand H-130

Integrated System Europe (ISE) is een beurs voor beeld en geluid met een beetje de nadruk op domotica. Op de beurs, die vandaag is begonnen en tot vrijdag zal duren, lopen dus niet allen consumenten rond maar ook installateurs van domotica en dealers die meer doen dan voorlichting geven en een doos aan de consument overhandigen.

Het Belgische Apart Audio staat ook op ISE 2018. Bezoekers worden op een aantrekkelijke manier gelokt want op dinsdag, woensdag en donderdag begint het Apart Happy Hour om 17:00 uur en duurt tot .... (?? geen eindtijd? dat is nog eens Bourgondisch!) en iedereen kan langskomen voor een biertje en een praatje over de nieuwste producten van Apart Audio.

Apart Audio Kubo-productlijn: kubusvormige luidsprekers

Een viertal nieuwe luidsprekers komen in de Kubo-productlijn. Het gaat om de Kubo3, Kubo3T, Kubo5 en Kubo5T. De modellen met een 3 in de naam hebben één full-range driver van drie inch. De modellen met een 5 in de naam zijn tweeweg systemen met een woofer van 5,25 inch. De luidsprekers zijn bedoeld om met een bijpassende beugel aan muur of plafond te bevestigen. De koper kan kiezen uit een witte of zwarte uitvoering.

Apart Audio, productlijn CM Design Back Can: ronde inbouwluidsprekers

De luidsprekers uit de productlijn CM Design Back Can zijn rond en zijn bedoeld voor inbouw in bijvoorbeeld een systeemplafond. De inbouwdiepte is minimaal en Apart Audio belooft een goede klank.

Apart Audio: meer weten?

Bezoek Apart Audio deze week op ISE 2018 in het RAI-complex in Amsterdam in hal 1, stand H-130.


EDITORS' CHOICE