NIEUWSLumin

Multifoon Hifi is dealer van Lumin Music Streamers geworden

Sinan Kökbugur | 02 februari 2018 | Fotografie Fabrikant | Lumin

Audiowinkel Multifoon Hifi in Rotterdam is dealer geworden van de Music Streamers van Lumin. Na enig zoeken naar de betere muziekstreamers heeft Multifoon gekozen voor de producten van Lumin. De streamers van Lumin zijn muzikaal en werken stabiel en intuïtief, aldus Multifoon Hifi en importeur YN Audio in een gezamenlijke verklaring. 

Lumin Music Streamers vanaf heden verkrijgbaar bij Multifoon Hifi in Rotterdam

Importeur YN Audio is blij met Multifoon Hifi te Rotterdam als nieuwe dealer van de Lumin Music Streamers. Multifoon is langere tijd op zoek geweest naar een goede invulling voor betere muziekstreamers en Lumïn is daarbij erg positief opgevallen. “De streamers klinken erg muzikaal en zijn in staat een ongekend analoge sound neer te zetten, zelfs met de eigen ingebouwde DA-converters. Daarnaast werkt de Lumïn applicatie intuïtief en stabiel. Dit alles is voor ons voldoende reden geweest om Lumin aan het assortiment toe te voegen,” aldus Multifoon.

Lumin Music Streamers scoren bijzonder hoog wat betreft kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak. Alle Lumïn streamers ondersteunen onder andere streaming vanaf NAS, usb-schijf, Tidal (native MQA), Qobuz, Roon en meer.

Na het beluisteren van de nieuwe Lumin D2 (die 2.149 euro kost) heeft Multifoon direct besloten het apparaat aan hun assortiment toe te voegen. Deze “analoogliefhebbers” zijn onder de indruk van dit apparaat! Dat smaakt naar méér.

Bent je benieuwd? Ga langs en laat je verbazen! Kijk op de website van Multifoon voor de openingstijden.

Overigens zullen wij binnenkort een recensie over de Lumin D2 publiceren.

Adresgegevens Multifoon Hifi

Multifoon Hifi

Claes de Vrieselaan 111B

3021 JH Rotterdam

Tel: 010 -251 8888

www.multifoon.nl


EDITORS' CHOICE