NIEUWSCanton

Canton A 35: vloerstaander die alleen online te koop is

Het Duitse Canton heeft een nieuwe vloerstaander uitgebracht genaamd A 35. De nieuwe A 35 is een uitbreiding van de A-serie en is onder de grotere A 45 geplaatst. De A 35, die uitsluitend online te koop zal zijn, zal voor het eerst spelen op de Norddeutsche Hifi-Tage, een audiobeurs die komend weekend in Hamburg zal plaatsvinden.

Canton A 35: witte of zwarte vloerstaander die alleen online te koop is

Het in de Duitse plaats Weilrod gevestigde Canton bouwt voornamelijk luidsprekers. Met de elegante A 35, een vloerstander van één meter hoog breidt Canton zijn succesvolle A-serie uit. De nieuw ontwikkelde woofer en midrange conussen, die zijn gemaakt van keramiek en wolfraam, en de nieuwe aluminium poten geven de A 35 een krachtig geluid en een elegante look. De A35 is exclusief verkrijgbaar in de online-shop van Canton.

In de luidsprekers uit de A-serie gebruikt Canton hoogwaardige componenten die ook zijn gebruikt in de Reference K, het huidige topmodel van Canton. De A 35 is geen uitzondering: zowel in het midden als in de lage frequenties worden keramische wolfraammembranen gebruikt, die zorgen voor een helder en vervormingsvrij geluid. Dankzij het drietal nieuwe laagfrequente en de enkele mid-range conussen van ieder 160 millimeter biedt het drievoudige downfire basreflexsysteem verbeterd en optimaal omnidirectioneel gedrag. In het hoge frequentiebereik wordt een keramisch-aluminiumoxyde tweetersysteem gebruikt van 25 millimeter. De golfgeleider uit één stuk van de keramische tweeter ondersteunt het afstralingsgedrag van het systeem.

Met afmetingen van 19,5 cm breed, 100 cm hoog en 36,5 cm diep, is de A 35 compacter dan zijn grote zus A 45 en is daarom ook makkelijker te plaatsen in kleinere kamers. De solide MDF-kast heeft een strak en minimalistisch design en staat op een gebogen aluminium basisconstructie. De nieuw ontworpen aluminium poten zorgen voor een strakke en moderne look en maken het elegante uiterlijk compleet, aldus Canton.

Het frequentiebereik loopt van 24 Hz tot 40 kHz. De gevoeligheid is 88,5 dB (1 W / 1 m). A 35 is geschikt voor bi-wiring of bi-amping.

Canton A 35: prijs en leveringsinformatie

De A 35 is uitsluitend verkrijgbaar in de online winkel op de website van Canton in de kleuren zijdemat wit en hoogglans zwart. Wie eerst zou willen luisteren kan daarvoor naar de showroom van Canton in Weilrod gaan. Uiteraard kan dan ook naar andere luidsprekers van Canton worden geluisterd. De A 35 wisselt voor 1.200 euro per stuk van eigenaar. De koper krijgt vijf jaar garantie en mag zijn aankoop 45 dagen thuis proberen.

MERK

EDITORS' CHOICE