ATC luidsprekerpresentaties bij Real Fine Audio

Redactie Hifi.nl | 16 februari 2018 | Fotografie Fabrikant | ATC
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 06 februari 2018

Audioshows bij dealers worden meestal zo'n twee weken van tevoren gemeld, zodat we het evenement op hifi.nl/agenda mee kunnen nemen. Zo niet bij Real Fine Audio in Twijzelerheide, dat niet alleen vrijdag 16 en zaterdag 17 februari alvast op de agenda zet, maar ook even tot en met het eerste weekend van april vooruitplant. 

Laten we even bij 16 en 17 februari blijven. Real Fine Audio, dat afgelopen maand de deuren opende (als doorstart van It Harkstee) zal de schijnwerpers die vrijdag en zaterdag richten op een nieuw luidsprekermerk in het assortiment: ATC. Het merk ATC, opgericht in 1976, vervaardigt studiomonitoren en hifi-luidsprekers, waarbij het grootste deel van die laatste categorie alleen cosmetisch verschilt van de studiomonitoren. Het merk past namelijk dezelfde componenten toe als in de pro series. 

Bij Real Fine Audio zal de aandacht gevestigd worden op de Entry Line. Met name de SCM 11 en SCM 19 zullen uitvoerig te beluisteren zijn, aangestuurd door versterkers van Vitus, Exposure en Alluxity.

ATC bij Real Fine Audio

Vrijdag 16, 13.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 17 februari, 11.00 tot 17.00 uur
Bjirkewei 11, Twijzelerheide

De showagenda van Real Fine Audio voor de komende maanden vind je hier.

MERK

EDITORS' CHOICE