NIEUWSRhapsody

Rhapsody introduceert Zellaton en Schnerzinger

Rhapsody is altijd op zoek naar de pareltjes in de high-end. Vele schitterende producten hebben ze in de laatste 30 jaar als eerste in de schijnwerpers gezet. Een echte ‘oorwurm’ van de afgelopen jaren is het Duitse merk Zellaton. Rhapsody heeft besloten om dit waanzinnige merk naar Nederland te halen.

"Dat doen we niet alleen omdat het technologisch bijzonder is, dankzij het meest lichte diafragma wat er bestaat,  maar omdat het merk vooral ook muzikaal voor ons een grote aantrekkingskracht heeft." Als eerste uit de reeks gaan ze de Zellaton Stage laten horen, je kunt op zaterdag 27 januari kennismaken. Tijdens deze show introduceert Rhapsody ook de Schnerzinger-bekabelingen met ‘atomic bonding’ en ‘giga-pulstechno­logie’, want ook Zellaton-speakers maken gebruik van deze technieken.

"Electro-smog zoals electromagnetische en hoogfrequente verstoringen hinderen de ultieme muziekweergave van onze gekoesterde high-end-installaties. Schnerzinger heeft hiervoor oplossingen ontwikkeld die we wij de meest revolutionaire innovaties van de afgelopen tijd vinden. Het effect valt niet te beschrijven en dat gaan we dus ook niet doen. Kom het ervaren!"

Als toegift heeft Rhapsody nog een paar zwaargewichten in petto. "Ze kosten wat, maar dan heb je ook wel wat. We gaan de Zellaton Legacy neerzetten in combinatie met de Naim Statement versterker. En als extra primeur misschien wel de allermooiste DAC, de MSB SELECT DAC II met UMT V-transport."

Zellaton & Schnerzinger-demo's 

Wanneer: zaterdag 27 januari, 10.00 tot 16.00 uur
Waar: Rhapsody, Borneolaan 24 in Hilversum
Meer info: rhapsody.nl

MERK

EDITORS' CHOICE