NIEUWSSennheiser

Sennheiser introduceert in-ears CX 6.00BT, te zien op CES 2018

Het Duitse Sennheiser heeft een nieuwe draadloze in-ear hoofdtelefoon getoond op de CES in Las Vegas. De nieuwe in-ears heeft de naam CX 6.00BT gekregen en werkt draadloos via bluetooth. De oordopjes zijn wel met een draadje met elkaar verbonden. De CX 6.00BT zal nog deze maand in de winkel liggen.

Sennheiser CX 6.00BT: draadloze in-ear hoofdtelefoon voor onderweg

Sennheiser’s nieuwe CX 6.00BT is gecreëerd om alles te leveren wat nodig is om te genieten van subliem geluid onderweg. Het nieuwe draadloze in-ear model bestaat uit ear-canal oordopjes die met elkaar verbonden zijn door een kabel om de nek – een lichtgewicht design dat compact, comfortabel en stevig is. De CX 6.00BT levert helder, diepgaand geluid met een verbeterde bas respons en is voorzien van Bluetooth 4.2 en Qualcomm apt-X. Ondersteuning voor apt-X Low Latency versterkt het effect van gaming en video door de beelden en het geluid perfect synchroon te houden.

De CX 6.00BT kan desgewenst tegelijkertijd verbinding maken met twee apparaten, bijvoorbeeld met een smartphone en tegelijkertijd met een computer. Een microfoon met noise cancelling is ingebouwd voor het voeren van heldere telefoongesprekken. Ook is een drieknops afstandbediening in het verbindingsnoer verwerkt. De accu zou voor circa zes uur luisterplezier moeten zorgen. Als de accu leeg dreigt te raken wordt de luisteraar met een vriendelijke stem gewaarschuwd. Voor wie haast heeft, via usb kan in tien minuten geladen worden voor twee uur luisterplezier. Sennheiser levert een viertal pasvormen mee zodat de gebruiker de voor hem best passende kan kiezen.

Wie meer wil weten kan de stand van Sennheiser tijdens CES 2018 in Las Vegas bezoeken in South Hall 1, Stand 20606.

Sennheiser CX 6.00BT: prijs en leveringsinformatie

De nieuwe in-ears van Sennheiser zullen deze maand in de winkel komen te liggen voor net geen 100 euro.


EDITORS' CHOICE