NIEUWS

5 niet te missen reviews van Homecinemamagazine.nl

Rob Nijman | 31 december 2017

Lijstjes, lijstjes, lijstjes - we krijgen er geen genoeg van. Eerder deze week deelden we de tien best gelezen reviews op HiFi.nl, vandaag vullen we dat nog eens aan met vijf recensies van zustersite Homecinemamagazine.nl die je ook zéker niet mag missen.

5. Vergelijking: drie av-receivers getest

Een AV-receiver is het Zwitsers zakmes van de audiowereld. De meesten hebben duizend-en-één functies, waardoor ze heel complex ogen (en ook zijn). Daar komt bij dat er bijzonder veel verschillende receivers op de markt zijn. Kortom, hoe kies je het juiste apparaat? In de koopgids annex testdossier wordt het voor je uitgezocht en krijg je drie waardige receivers voorgeschoteld.

Lees de hele recensie hier.

4. Q Acoustics 3000-serie luidsprekers

Q Acoustics maakte naam in het instap- en middensegment, maar wij leerden het merk grappig genoeg kennen met een high-end product: de Concept 500, een vloerstaander die circa 2.000 euro/stuk kost en op HiFi.nl uitgebreid werd getest. Voor Homecinemamagazine.nl ging Jamie aan de slag met een 5.1-set uit de 3000-serie.

Lees de hele recensie hier.

3. Denon AVR-X6400H 11-kanaals av-receiver met HEOS

De Denon AVR-X6300H was de eerste 11-kanaals av-receiver van het Japanse merk, uitgerust met HEOS multiroom streaming. Onlangs heeft Denon een nieuwe versie van dat model op de markt gebracht; de AVR-X6400H. Afgezien van wat kleine verbeteringen komen de twee receivers overeen, maar hoe staat het met de prestaties?

Lees de hele recensie hier.

2. De beste middenklasse tv's voor een beperkt budget

Klaar met dat 32 inch-teeveetje en op zoek naar een betaalbare vervanger die een stevige maat groter is? Dan heeft Eric Beeckmans een paar uitstekende alternatieven. Bovendien legt hij uit waar je op moet letten wanneer je een goede middenklasse tv zoekt.

Lees de hele recensie hier.

1. Focal Sib Evo - huiskamervriendelijke Dolby Atmos

De lifestyle Sib-speakers van het Franse Focal bestaan al sinds begin de jaren 2000, maar werden in 2017 stevig opgefrist met de introductie van de Sib Evo-generatie. Of eigenlijk moeten we zeggen: aangevuld. Want je kunt de nog compactere Sib-luidsprekers nog altijd aanschaffen. Wellicht het belangrijkste bij de nieuwe Sib Evo’s is de introductie van een model waarmee je Dolby Atmos naar de woonkamer kunt brengen.

Lees de hele recensie hier.


EDITORS' CHOICE