Yamaha MusicCast-presentaties bij heropening HOBO hifi Apeldoorn

Na een intensieve verbouwing van zowel binnen- als buitenkant wordt HOBO hifi Apeldoorn zaterdag 16 december op feestelijke wijze heropend, waarbij Thomas Blink van Yamaha aanwezig zal zijn voor diverse demonstraties rond de streaming- en multi-roomoplossingen van Yamaha MusicCast.

De winkel, die nu voorzien is van diverse nieuwe luisterruimtes, bezit een demonstratieruimte voor Dolby Atmos, alles op het gebied van streaming audio en natuurlijk wordt ook de liefhebber van analoge weergave niet vergeten. Diverse merken, waaronder Sonus faber, Anthem, Moon, Yamaha, AVM, Martin Logan, Bowers & Wilkins en NAD staan klaar om bekeken en beluisterd te worden.

Programma 16 december

Vanaf half tien 's morgens zal de winkel worden geopend, wat gepaard gaat met diverse 'spectaculaire heropeningsaanbiedingen' die alleen op die dag in de winkel in Apeldoorn te verkrijgen zullen zijn. Daarnaast is Thomas Blink van Yamaha aanwezig om diverse demonstraties rond de streaming- en multi-roomoplossingen van Yamaha MusicCast te verzorgen.

Wat de aanbiedingen zijn, is op de facebookpagina van HOBO hifi te lezen. De aanbiedingen zijn slechts beperkt beschikbaar, dus loont het volgens HOBO om op tijd aanwezig te zijn.

Lees ook onze recente achtergronden over de ontwikkelingen bij MusicCast

MERK

EDITORS' CHOICE