Ultimate Home Cinema Show bij Beter Beeld & Geluid

In het weekend vóór Kerst kun je je bij Beter Beeld & Geluid onder laten sneeuwen door het betere beeld en geluid. Op zaterdag 23 december wordt er in het filiaal in Hilversum een Ultimate Home Cinema Show georganiseerd rond de Sony VPL-VW760ES, JBL Synthesis en D-Box.

Je zal die dag getrakteerd worden op geluid van het JBL Synthesis One systeem met 2 x 18″ subwoofers. De aansturing hiervan gebeurt met de Trinnov Altitude32 voorversterker in samenwerking met het Kaleidescape 4K-systeem en Oppo UDP-203 4K-speler. Het beeld zal door de nieuwste Sony VPL-VW760ES laserprojector worden geprojecteerd. Tot slot mag je voor de ultieme ervaring ook op de D-Box stoelen rekenen.

Beter Beeld & Geluid over de set-up:

Trinnov Altitude32

"De Trinnov Altitude32 is een zeer geavanceerde surround processor op de markt! Dit is ook de reden dat JBL Synthesis koos voor deze processor als het hart van hun cinema-systemen."

Trinnov loopt al jaren voorop als het gaat om de beste mogelijk ‘room correction’ en de Altitude was de eerste processor die Auro 3D, Dolby Atmos en DTS:X kon decoderen. Veel van de eerste demonstraties door DTS en Dolby van deze ‘multi-dimensional’ surroundformaten zijn gedaan met de Trinnov.

JBL Synthesis

Dezelfde techniek die JBL in professionele cinema’s gebruikt, is opgenomen in de JBL Synthesis producten voor thuis. "Het resultaat is een geluidservaring die de kwaliteit van de lokale bioscoop overtreft!"

Sony VPL-760ES laser projector

Sony brengt met de VPL-VW760ES de eerste 4K-projector met laser als lichtbron op de markt onder de 15.000 euro. "Met zijn verbluffende contrast en extreem pure kleuren, is dit een absoluut een nieuwe standaard waar alle andere top-projectoren zich aan moeten meten."

D-Box Motion Code

Beter Beeld & Geluid was de eerste in Nederland met het D-BOX Motion Code-systeem. "Hiermee wordt het een filmkijker mogelijk gemaakt een film niet alleen te zien en te horen, maar ook te voélen." Het systeem gebruikt bewegingscodes specifiek ontworpen voor iedere film, televisie-uitzending of video-game. Deze codes worden naar een beweging-genererend systeem gestuurd, ingebouwd in een platform of stoel. De bewegingen zijn perfect gesynchroniseerd met de actie op het scherm, voor een ongeëvenaard realistische beleving.

Aanmelden

Beter Beeld & Geluid Hilversum werkt op deze showdag in tijdslots van 1 uur (start vanaf 10:00 uur), waarbij er iedere sessie 2 stoelen beschikbaar zijn. Schrijf je in voor een specifieke tijd via deze link. Indien gewenst kunnen er klapstoelen worden bijgezet, maar mail dan even naar info@beterbeeldengeluid.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE