Koetsier Muziek & Wijnshow: hoofdtelefoons

Redactie Hifi.nl | 20 november 2017

Aanstaande zaterdag en zondag staat er weer een Muziek & Wijnshow op de agenda bij Koetsier Audio. Tijdens deze editie is er behalve volop aandacht voor hoofdtelefoons ook ruimte voor Audiolab en Isotek.

Aanwezig in het weekend van 25 en 26 november is namelijk Theo Wubbolts, een bekende naam in de audiowereld die een aantal demonstraties zal verzorgen. Zijn importeurschap Quad-raad voert onder meer de merken Audiolab en Isotek, maar hij is bovendien ook thuis in de hoofdtelefoons. Net als op de Audio Show iEar' zal hij de Sonoma Model One meebrengen, de elektrostatische hoofdtelefoon met versterker.

Sonoma Model One

De M1 of Model One van Sonoma werd op de High End 2017 in München geïntroduceerd en is sindsdien bij Quad-raad voor de Benelux verkrijgbaar. De hoofdtelefoon wordt gecompleteerd met een voedingsgedeelte en is voorzien van een hoogwaardige DAC, die alle high-res audioformaten vertaalt naar analoog. Het voormalige SACD-team van Sony is verantwoordelijk voor de elektronica. De consumentenprijs voor de complete set is € 5.695 euro. Naast deze fraaie verschijning zijn er ook headsets van Master & Dynamic, JJ Float QA en KEF met KEF Porsche Design aanwezig.

Muziek & Wijnshow
Zaterdag 25 november, 14.00 - 18.00 uur
Zondag 26 november, 14.00 - 18.00 uur

De demonstraties op beide middagen zijn van 14.00 tot 14.45 uur, van 15.30 tot 16.15 uur en van 17.00 tot 17.45 uur. Meer informatie vind je op de website van Koetsier Audio, www.koetsieraudio.nl.


EDITORS' CHOICE