NIEUWSPhilips

Philips BTB4800: Bluetooth-speaker, radio en cd-speler in 1


Rob Nijman | 16 november 2017 | Fotografie Fabrikant | Philips

Elektronicagigant Philips heeft een pagina uit het speelboekje van Tivoli Audio genomen en komt met een veel-in-een muzieksysteempje dat dienst doet als Bluetooth-speaker, radio en cd-speler: de Philips BTB4800.

De nieuwe Philips BTB4800 kun je voeren met muziek via Bluetooth, line-in en usb vanuit andere spelers en draagbare devices, maar lust ook cd's en cd-R/RW. Voor liefhebbers van radio is er FM en DAB+, met twintig voorkeuzestations.

Qua vermogen mag je rekenen op een totale output van 30W RMS, terwijl de 3" woofer in het Bass Reflex Speaker-systeem zorg moet dragen voor een diep geluid. Daarnaast is de Philips voorzien van Digital Sound Control.

Het opvallendst aan het model is evenwel het design, dat zoals we van Philips gewend zijn erg modern oogt maar tegelijkertijd zo'n 40 jaar geleden getekend had kunnen zijn. Het diepbruine houten jasje met aluminium afwerking en details houdt het midden tussen Tivoli en Ruark Audio en is als radiomeubel-in-het-klein niet keuskeurig qua integratie in de gemiddelde woonkamer.

De BTB4800 is beschikbaar vanaf eind november en zal 249 euro kosten.

MERK

EDITORS' CHOICE