NIEUWSNew Music

Reference Sounds op New Music 2017

Op de redactie zijn we volop bezig met de voorpret van de Audio Show iEar' komend weekend, waar we in tekst, fotografie én video uitgebreid verslag van zullen doen, maar één weekend verder staat er ook weer een vaste pijler op de agenda: de New Music High-End Innovation Show in Brussel.

De voorbereiding daarvan is ook in volle gang, onder meer bij importeur Reference Sounds. ,,Wij hebben ons vrachtwagentje al gereserveerd en reizen af met een machtige combinatie van Mark Levinson en Wilson Audio maar vooral veel positieve zin!" 

In zaal ‘Athens 2’ zal de importeur de Wilson Audio Alexia Series 2 uit de doeken doen, een primeur voor de Benelux. Het nieuwste model van Wilson Audio is zowel in- als extern op diverse punten verder geëvalueerd en staat daarmee nog dichter bij het ideaal van David en Daryl Wilson waarin de optimalisatie in het tijdsdomein het belangrijkste uitgangspunt is.

,,Een muzikale ervaring met extreem realistische live beleving zoals alleen een Wilson Audio dat kan. Zeker wanneer we de combinatie maken met Mark Levinson’s neutrale klankkarakter gekoppeld aan onuitputtelijke energie met fluwelen souplesse. We vertellen je er graag alles over tijdens de New Music High End Innovation Show 2017!"

In de laatste week van oktober was Werner Ero bij de importeur te gast om een eerste indruk van de Wilson Audio Alexia 2 op te doen, in het bijzijn van Peter McGrath. Het verslag daarvan lees je morgen op HiFi.nl. 

New Music in Brussel vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 november | nmhighendinnovation.com


EDITORS' CHOICE