NIEUWSiEar Tilburg

Ontwerp je eigen meubel met Emondo op iEar' Audio Show

Redactie Hifi.nl | 07 november 2017 | Fotografie Fabrikant | Emondo | Importeur: Emondo

Onder het motto ‘iedere installatie is uniek, dus elk opbergmeubel ook’  is Emondo maatwerk hifi en tv meubels als deelnemer toegevoegd aan de Audio Show iEar' komend weekend.

,,Met een Emondo maatwerkoplossing kies je niet alleen voor hoogwaardig en stijlvol AV meubel, je hebt bovendien de mogelijkheid om zelf je eigen indeling, afmeting en kleur te bepalen. Om je tv-geluid te verbeteren integreer je een soundbar achter luidsprekerdoek en verhoog je het bedieningscomfort met een ingebouwde infrarood ontvanger."

,,Als onderdeel van een pakket aan opties is de geïntegreerde technische ruimte een absolute must in elk hifi- en tv-meubel. Om een wirwar aan kabels te voorkomen is deze handige opbergruimte een belangrijk onderdeel van een verantwoord kabelmanagement en biedt plaats aan je stekkerdozen, adapters, switch en overtollige bekabeling. Op zoek naar een nieuw meubel? Door de samenwerking tussen iEar' en Emondo wordt alle zorg uit handen genomen, van ontwerp tot aan levering en montage."


EDITORS' CHOICE