NIEUWSKEF

KEF & Hegel bij Overgaauw Leiden


Redactie Hifi.nl | 23 november 2017 | Fotografie Fabrikant | KEF

KEF en Hegel worden later deze maand weer zij aan zij gepresenteerd, door afgevaardigden van beide merken: Johan Coorg voor KEF en Fredrik Johnsen voor Hegel. Vrijdag 24 en zaterdag 25 november zijn de heren te vinden bij Hifi Overgaauw in Leiden.

Johan Coorg komt als internationale spreker naar de Breestraat in Leiden om de ins en outs van KEF-luidsprekers door te nemen, waarbij Hegel uiteraard voor de aansturing zal tekenen. Fredrik Johnsen zal voor de nodige tekst en uitleg zorgen.

Specifiek mag je beide demodagen rekenen op de Hegel H30, HD30, de Mohican en de nieuwe Hegel H190. Ook wordt de gepatenteerde Hegel-term ‘Sound Engine’ uitgebreid besproken. KEF richt de aandacht op de Blade, de Reference-serie en de LS50 Wireless, maar Overgaauw heeft als full range-dealer sowieso het hele pakket van het Engelse merk staan, dus voor specifieke vragen kun je deze demo’s bovendien gebruiken om behalve te luisteren ook dieper op de stof in te gaan. Zoals Werner Ero eerder dit bijvoorbeeld, toen hij de Hegel H30, HD30 en P30 aanwendde om de KEF Blade Two aan de tand te voelen.

Aanmelden

Je kunt je alvast aanmelden voor deze show, al is het nog ver in het verschiet. Dat doe je door een mail te sturen naar verkoop@overgaauw.com en je interesses aan te geven. Tijden kunnen nog wel aangepast worden.

KEF & Hegel bij Overgaauw

Vrijdag 24 november 20.00 uur
Zaterdag 25 november 11.00 & 14.00 uur
Breestraat 146-148, www.overgaauw.com

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »