NIEUWSTivoli Audio

Tivoli Audio Model Sub wireless subwoofer voor ART-serie

Tivoli Audio komt met haar eerste wifi-subwoofer: de Model Sub. De 2.1 draadloze weergever is een toevoeging aan de Tivoli ART-serie multiroomproducten van het merk.

De slanke Model Sub kan aan de muur worden gehangen, op de grond worden geplaatst, of plat onder een kast verdwijnen. De subwoofer is van kwalitatief hoogwaardig hout, uitgevoerd in walnoot, zwart of wit en afgewerkt met een stoffen speakerkap van het Deense Gabriel waardoor hij aansluit bij de andere speakers in de ART-collectie. Het systeem biedt twee passieve drivers en één actieve driver met ingebouwde crossover ondersteuning voor lage frequenties, wat moet zorgen voor een gebalanceerd, helder en dynamisch geluid.

Met de Tivoli Audio-app kan de Model Sub met andere speakers uit de ART-collectie worden gecombineerd voor een draadloze hi-fi en multiroom audio-ervaring. Wie een meer traditionele set-up prefereert, kan de Model Sub via de analoge poort aansluiten op iedere andere versterker.

De nieuwe app, gebouwd met partners Core DNA, is voorzien van een intuïtieve, visuele interface. Met een paar taps zijn enkele of meerdere speakers aan het wifinetwerk te koppelen en in te stellen. Je kunt luisteren naar de eigen muziekcollectie of streamen via Spotify, Tidal en andere diensten. De app houdt de ART-collectie bovendien up to date met periodieke over the air firmware updates.

De ontwikkeling van de nieuwe app en Model Sub werd geleid door Tivoli's chief product designer, Paul De Pasquale. "De Model Sub stelt ons in staat de mogelijkheden van de ART-collectie nog verder uit te breiden. Audiofielen en designliefhebbers kunnen hun thuisaudio-ervaring op hun smaak aanpassen. En met de nieuwste versie van onze app bieden we hen een gebruiksvriendelijke en visueel indrukwekkende interface die Tivoli's ervaring in kwalitatief design weerspiegelt. Met de app en de Model Sub bieden we gebruikers een draadloos systeem dat naar ieders wens kan worden aangepast."

De Model Sub heeft een adviesprijs van € 379. De Tivoli Audio app is beschikbaar op iOS en Android.


EDITORS' CHOICE