NIEUWSTivoli Audio

Tivoli Audio lanceert multiroom Art-serie

“Klassiek design gecombineerd met de laatste technologieën,” aldus Tivoli zelf. De multiroom Art-serie moet niet alleen goed klinken, maar ook je interieur naar een hoger niveau tillen.

Voor nu bestaat de Art-serie uit drie producten: de ConX wifi zender en ontvanger en de Cube en Orb speakers. Die laatste twee zien er exact zo uit als de naam doet vermoeden: De Cube is uiteraard een kubus en de Orb is rond. Beide speakers zijn via zowel wifi als Bluetooth te bedienen en kunnen als multiroom of in een stereo-opstelling gebruikt worden. Ook zijn beiden voorzien van een 3,5mm Aux-ingang en Spotify Connect. Ook handig: de speakers hebben een oplaadbare batterij die bij gemiddeld gebruik zo’n acht uur mee moet gaan. Een mooi voordeel van de Orb is nog dat je hem ook aan de muur kunt hangen.

Wil je je huidige set integreren in het multiroomsysteem van Tivoli Audio, dan kun je de nieuwe ConX aanschaffen. Sluit deze aan via de 3,5mm line-out en hij zal dienst doen als zender/ontvanger van draadloze streamingmogelijkheden. Het besturen van alle apparaten gaat via de gratis Tivoli Audio app (iOS/Android), snel pauzeren en hervatten kan via het touch-logo dat verwerkt is in de houten behuizing. Volumeknoppen vind je aan de achterkant.

De Art-serie is vanaf oktober verkrijgbaar. Voor de Orb betaal je 249 euro, de Cube kost 229 euro en de ConX haal je al voor 69 euro in huis. De twee speakers zijn beschikbaar met drie verschillende houten behuizingen. 


EDITORS' CHOICE