NIEUWSHifi Limburg

Naimshow Hifi Limburg

Op zaterdag 28 oktober houdt Hifi Limburg weer een audioshow. Rowan Dernee van importeur Latham Audio zal de nieuwe lijn Uniti-modellen van Naim demonstreren en technische uitleg geven. Aanvang: 12.00 uur.

Voor wie nog niet bekend is met Naim, vertelt Jack Akkermans van Hifi Limburg nu alvast wat meer: ,,Naim is een kwaliteitsmerk uit Engeland dat sinds 48 jaar hoogstaande hifi apparatuur ontwerpt en handmatig samenstelt in Salisbury (nabij Stonehenge). Zij zijn bekend om hun uitstekende versterkers, cd-speler en streamers. Sinds 2010 maken ze ook compacte alles-in-een versterkers/streamers en dat zeer succesvol.

Deze serie heet Uniti en is sinds dit jaar volledig verbeterd en gemoderniseerd. Dat resulteert in een betere klank en meer mogelijkheden. Alles wat tegenwoordig mogelijk is zit erin en dat maakt de apparaten toekomstzeker. Ook het uiterlijk is revolutionair te noemen, want het ziet er strak en modern uit en past in elk interieur."

Lees meer over de Uniti Atom en Uniti Core in onze uitgebreide review.

Aanmelden

Meld je svp aan voor deze show door een e-mail te sturen naar Jack@hifilimburg.nl. Voor een drankje en hapje wordt gezorgd, wees welkom! 

Hifi Limburg
Markt 17 (zijstraat van marktplein naar kerk)
6191 JH  Beek (nabij vliegveld Maastricht)
Gratis parkeren voor de deur (3 uur met parkeerschijf)

MERK

EDITORS' CHOICE