NIEUWSSonos

Nieuwste Sonos-speaker Sonos One mikt op smarthome-markt

Rob Nijman | 05 oktober 2017 | Fotografie Fabrikant | Sonos

Sonos lanceert de Sonos One, de eerste speaker van het bedrijf met ingebouwde spraakbediening. Het is met de presentatie van de Sonos Playbase in maart weer een half jaartje geleden dat de Amerikaanse streaminggigant nieuwe hardware introduceerde, maar daar komt deze week dus verandering in.

Volgens Sonos is de One de enige slimme speaker die je ooit in huis hoeft te halen. Vooral omdat je met de ge√Įntegreerde spraakbediening van de One gemakkelijk kunt schakelen tussen Spotify afspeellijsten, radiostations, eigen muziek en meer. Je hoeft niet eens tussen apps te switchen, want dat doet Sonos voor je.¬†

 Lees ook: alles over Google Home

Opvallend nieuws is dat Sonos de opvolger van AirPlay, simpelweg AirPlay 2 naar zijn speakers brengt. Dat wil zeggen dat audio vanuit elk willekeurig Apple-apparaat naar individuele of gegroepeerde Sonos-speakers gestuurd kan worden.

De Sonos One verschijnt rond 24 oktober op de markt en zal 229 euro kosten. Op de website van het merk kun je al een bestelling plaatsen. Lees alles over de Sonos One op Homecinemamagazine.nl. 

Wil je meer meten over spraakbediening en slimme oplossingen voor je smart home? Lees dan ook onze achtergronden op Smarthomemagazine.nl, waaronder Google Home Max en Google Home Mini, Google Assistant en de Amazon Echo Plus. 


EDITORS' CHOICE