NIEUWSMission

Mission introduceert QX-productlijn

Het Britse Mission heeft een nieuwe productlijn van luidsprekers uitgebracht. De nieuwe QX-productlijn is boven de succesvolle LX-productlijn geplaatst en bestaat uit een achttal leden. Mission heeft de QX-productlijn afgelopen weekend op de Indulgence Show in Londen getoond en de beschikbare informatie is summier. Dit nieuwsbericht is dan ook een sneak preview en wij zullen onze lezers informeren zodra meer informatie beschikbaar is gekomen.

Mission QX Series

De productlijn van het in Groot-Brittannië gevestigde Mission bestaat uit twee monitorluidsprekers, genaamd QX-1 en QX-2, drie vloerstaanders, genaamd QX-3, QX-4 en QX-5, een center-luidspreker met de naam QX-C en een surround-luidspreker genaamd QX-S. Een subwoofer genaamd QX-12 maakt de productlijn compleet.

De QX-1, QX-2, QX-3 en QX-4 zijn tweeweg luidsprekers. De QX-5 is een drieweg exemplaar. Mission mikt op liefhebbers van surround, maar een koper zou ook een tweetal luidsprekers kunnen kopen voor stereoweergave.

Alle luidsprekers (behalve de subwoofer) zijn voorzien van een nieuwe tweeter en Mission’s DiaDrive systeem. De tweeter is onder de middentoner geplaatst en dat zorgt volgens Mission voor beter fasegedrag van de drivers. De driver van de subwoofer heeft een diameter van twaalf inch, vandaar de naam QX-12. De subwoofer heeft een vermogen van 300 Watt.

Mission QX Series: prijzen en leveringsinformatie

De nieuwe luidsprekers zullen vanaf november verkrijgbaar zijn in de kleuren wit en zwart. Ook een walnoothouten uitvoering zal leverbaar zijn. De prijzen zijn opgegeven in Britse ponden. Wij zullen dit nieuwsbericht bijwerken nadat de prijzen in euro’s bekend zijn gemaakt.

QX-1:   300 Britse ponden

QX-2:   380 Britse ponden

QX-3:   700 Britse ponden

QX-4:   800 Britse ponden

QX-5:   1.000 Britse ponden

QX-C:   prijs nog niet bekend gemaakt

QX-S:   prijs nog niet bekend gemaakt

QX-12:  prijs nog niet bekend gemaakt

MERK

EDITORS' CHOICE