NIEUWSVincent

Vincent SA-32 en SV-237MK: hybride voor- en geïntegreerde versterker

Sinan Kökbugur | 28 september 2017 | Fotografie Fabrikant | Vincent

Het Duitse Vincent heeft twee nieuwe versterkers aangekondigd die voorzien zijn van buizen. De SA-32 is een voorversterker en is feitelijk de opvolger van de SA-31. De SV-237MK, een geïntegreerde versterker, is de opvolger van de SV-237. Beide apparaten maken gebruik van zowel buizen als transistors en zullen verkrijgbaar zijn in zwarte of zilverkleurige uitvoering.

Vincent SA-32: voorversterker met buizen

Het in de Duitse plaats Iffezheim gevestigde Vincent heeft de voorversterker van het type SA-31 volledig herzien. Het resultaat is de SA-32. De nieuwe hybride voorversterker biedt naast de vijf cinch-lijningangen ook een XLR-ingang. Een phono-ingang is niet aanwezig.

De gebruiker kan kiezen uit een cinch- of XLR-uitgang voor verbinding met een eindversterker. Een XLR-kabel van één meter wordt meegeleverd, evenals een metalen afstandsbediening. In de SA-32 zijn vier buizen van het type 6N16 geplaatst. In de SA-31 waren dat er twee.

De nieuwe SA-32 zal naar verluidt voor net geen 1.000 euro van eigenaar gaan wisselen. Het is nog niet bekend wanneer de levering zal starten.

Vincent SV-237MK: geïntegreerde versterker met buizen en digitale ingangen

De nieuwe SV-237MK is de opvolger van de SV-237. De SV-237 had ook een usb-ingang, maar die is verdwenen op de MK-versie. De nieuweling heeft een optische en coaxiale digitale ingang in plaats van een usb-poort. De coaxiale ingang accepteert resoluties tot 24 bit / 192 kHz. Een nieuwe toevoeging is ook de hoofdtelefoonaansluiting. In het voortrap van de SV-237MK zijn twee Russische buizen van het type 6N1P geplaatst. Vincent geeft een vermogen op van 250 Watt per kanaal aan 4 ohm. Ook de SV-237MK heeft geen phono-ingang.

De nieuwe SV-237MK zal naar verluidt voor net geen 2.000 euro van eigenaar gaan wisselen. Het is nog niet bekend wanneer de levering zal starten.

MERK

EDITORS' CHOICE