Totem Sky krijgt vloerstaande broer: Totem Sky Tower

Totem liet de wereld in januari op CES 2017 kennismaken met de Totem Sky, een boekenplankmodel dat de dertigste verjaardag van het merk op mocht luisteren. Deze maand presenteert de Canadese luidsprekerfabrikant de tweede speaker in die serie, vloerstaander Totem Sky Tower.

De eerder ge√Įntroduceerde Totem Sky is een re√Įncarnatie van de Model One, de eerste speaker die het merk in 1987 op de markt bracht. De Model One vestigde de naam van Totem als een speakerfabrikant om rekening mee te houden, en maakt dat oprichter Vince Bruzzese al decennia shows en presentaties houdt om de nieuwste ontwikkelingen met zijn publiek te delen. Nu krijgt dat jubileummodel een grote broer: de Totem Sky Tower.¬†

,,Na enkele jaren ontwikkelen is Vince Bruzzese erin geslaagd zichzelf te overtreffen," schrijft importeur Joenit. En die taak was niet eenvoudig: een waardige vervanger ontwikkelen voor de Staff. ,,We zijn alleszins erg onder de indruk van deze nieuwste Totem, en gaan hiermee op onze beurzen en events volop demonsteren."

De adviesverkoopprijs bedraagt 2.599 euro per paar, het model komt in een zwart-essen, wit en mahonie uitvoering. De Sky Tower komt standaard met claws (hard kunststof) en een magnetisch frontje. Meer informatie volgt zodra de luidspreker daadwerkelijk beschikbaar is!

Totem Acoustics zal 30 september en 1 oktober ook op X-Fi 2017 te vinden zijn.

MERK

EDITORS' CHOICE