NIEUWS

Old School Hifi: een winkel voor vintageapparatuur in Hoek Van Holland

Sinan Kökbugur | 11 september 2017 | Fotografie Fabrikant

Sinds afgelopen weekend is in Hoek van Holland een winkel geopend genaamd Old School Hifi. De winkel is een initiatief van Q-Analogue, Old School Hifi Sweden en Music2 Audio Import en zal zich gaan richten op import, export, distributie en reparatie van vintageapparatuur. Bezitters van bijvoorbeeld spoelenrecorders kunnen terecht voor een revisie of servicebeurt, maar Old School Hifi zal zich ook richten op reparatie en service van nieuwere apparaten.

Old School Hifi: verkoop en reparatie

Afgelopen weekend heeft Old School Hifi voor het eerst haar deuren geopend. Old School Hifi is een initiatief van van Q-Analogue, Old School Hifi Sweden en Music2 audio import. De formule voor-, en gedachte achter Old School Hifi is een eenvoudige: een one-stop locatie waar import, export, distributie en reparatiewerkplaats samenkomen.Tevens zal Old School Hifi Nederland samen met Old School Hifi Sweden als twee unieke verkooppunten voor Europa fungeren van luidsprekers van het merk BHC.

“De Rode Draad? Dat wat hifi in de Gouden Jaren zo bijzonder maakte. Noem het Vintage, noem het Klassiek, wij vatten het samen als Old School Hifi en proberen nu juist dat te brengen wat Hifi ons ''vroeger'' deed,” aldus Old School Hifi op haar Facebook-pagina.

Old School Hifi zegt zich te hebben gespecialiseerd in de merken Kensonic, Accuphase, Sansui, Marantz, Pioneer, McIntosh en Kenwood. Ook spoelenrecorders van Revox, Akai, Teac en Tascam kunnen door Old School Hifi worden gereviseerd. Het aanschaffen of laten testen van buizen behoort ook tot de mogelijkheden.

Old School Hifi: adresgegevens

Old School Hifi

Dwarskulk 1

3151 ZD Hoek van Holland


EDITORS' CHOICE