Tip: verbouwingsuitverkoop bij HOBO hifi Apeldoorn

Rob Nijman | 06 september 2017 | Fotografie Fabrikant

Tip voor wie in de markt is voor een interessante aanbieding: de vestiging van HOBO hifi in Apeldoorn gaat verbouwen. Vanaf vandaag zijn er daarom gedurende die verbouwing, die ongeveer drie weken in beslag zal nemen, 'hoge kortingen' op winkelmodellen en overvoorraad.

De hifi-zaak in Apeldoorn wordt in twee fases aangepast om winkelbezoekers nog beter te kunnen bedienen. Zo worden de drie luisterruimtes op de eerste verdieping grondig aangepakt en wordt in de grote winkelruimte op de begane grond een geheel nieuwe kijk- en luisterruimte ingericht. Verder wordt de hele winkel voorzien van nieuwe vloerbedekking, opnieuw in de verf gezet en ook de rest van het interieur mag rekenen op vernieuwing.

Het team van HOBO hifi Apeldoorn is momenteel volop bezig met de voorbereidingen voor de verbouwing. Om meer ruimte te creëren houdt de winkel een verbouwingsuitverkoop, waarbij vanaf woensdag 6 september op diverse winkelmodellen en producten met overvoorraad hoge kortingen worden gegeven. Alle aanbiedingen blijven geldig tot en met het einde van de verbouwing, die naar verwachting zo’n drie weken in beslag gaat nemen. Tussentijds, van 11 t/m 14 september, zal de winkel wel gesloten zijn om de eerste verbouwingsfase in gang te kunnen zetten. Kijk voor meer informatie op de website van HOBO hifi.


EDITORS' CHOICE