NIEUWSSennheiser

Sennheiser toont drie nieuwe in-ears op IFA in Berlijn

Sennheiser heeft vandaag tijdens IFA 2017 in Berlijn drie nieuwe in-ear hoofdtelefoons getoond aan het publiek. Het gaat om de Momentum Free, de IE 80 S en de CX 7.00 BT. Daarnaast presenteert Sennheiser haar nieuwste Ambeo Smart Headset. Dit is een in-ear headset met geïntegreerde microfoons, waarmee gemakkelijk 3D-audio opgenomen kan worden met een mobiele telefoon. Naar verwachting zullen de nieuwe in-ears in september en oktober in de winkel liggen.

Sennheiser Momentum Free: draadloos

De Momentum Free is de nieuwste draadloze in-ear hoofdtelefoon van de Momentum-hoofdtelefoonserie. Deze in-ears combineren volgens Sennheiser ultieme geluidskwaliteit en technologie met een minimalistische stijl en een compact design. Dankzij magneten kan de Momentum Free gemakkelijk om de nek gedragen worden, óók wanneer deze niet wordt gebruikt. De in-ear hoofdtelefoon heeft een batterijlevensduur die voor zes uur muziekplezier moet zorgen.

Muziek komt binnen via bluetooth 4.2. Apt-X, AAC en apt-X Low Latency worden ondersteund. In het snoer dat de oordoppen met elkaar verbindt zit een afstandbediening en een microfoon verwerkt. Sennheiser belooft een hoge mate van gebruiksgemak gecombineerd met een hoe geluidskwaliteit.

Sennheiser IE 80 S: niet draadloos

De stijlvolle IE 80 S is een vernieuwde versie van één van de best presterende in-ear modellen van Sennheiser. Deze in-ear hoofdtelefoon is speciaal ontwikkeld voor muziekliefhebbers die graag genieten van uniek en levensecht geluid met helderheid en transparantie. Een unieke functie van deze hoofdtelefoon is de sound customization, waarmee de frequentierespons van de IE 80 S aangepast kan worden naar ieders persoonlijke voorkeur.

Sennheiser levert verschillende pasvormen voor de oordopjes mee zodat de nieuwe in-ears in de meeste oren wel zullen passen. Optioneel levert Sennheiser een kabel met daarin een microfoon en een afstandbediening voor gebruik met een telefoon.

Sennheiser CX 7.00BT: draadloos nekbandmodel

De derde nieuwe hoofdtelefoon is de CX 7.00BT. Een draadloos in-ear model met een ergonomische nekband voor optimaal comfort. Deze nieuwe betaalbare bluetooth in-ears bieden een krachtige basweergave, gedetailleerde vocale projectie en een geweldig geluidsbeeld. De CX 7.00BT heeft een batterijlevensduur tot circa tien uur. Opladen via usb kost circa anderhalf uur.

De nieuwe hoofdtelefoon ontvangt muziek via bluetooth 4.1 en ondersteunt apt-X en NFC. In het snoer zit een microfoon en afstandbediening verwerkt. Een de meegeleverde usb-kabel kan worden gebruikt om bekabeld muziek te luisteren.

Meer weten?

Prijzen voor de nieuwe in-ears zijn nog niet bekend gemaakt. In september en oktober zullen ze naar verwachting in de winkel liggen. Wie meer wil weten is uitgenodigd om de stand van Sennheiser tijdens IFA 2017 in Hal 1.2 bij standnummer 202 te bezoeken om de nieuwe hoofdtelefoons te zien en uit te proberen.


EDITORS' CHOICE