NIEUWSRhapsody

USA-show Rhapsody met Spectral, Magico en MIT/Shunyata

Rob Nijman | 16 augustus 2017 | Fotografie Fabrikant | Magico

Michael en Harry van het Hilversumse Rhapsody zijn voor een weekje naar New York vertrokken om er een high-end set rond Magico M3-luidsprekers te installeren. Een voorbode voor een aanstaande luistershow met het thema 'USA' op zaterdag 19 augustus, want dan halen de heren diverse Amerikaanse merken naar de voorgrond. 

Tot die tijd is het overigens lang niet alleen business in de Amerikaanse metropool. Op de agenda komende week onder meer een trip naar de Blue Note Club voor Christian Scott én een bezoek aan de Village Vanguard voor een Geri Allen tribute-concert met Terri Lyne Carrington, Esperanza Spalding en Joe Lovano. De muzikale reis is te volgen via Rhapsody's Facebook.

USA-show 19 augustus

Na de 'jazzreis' is er ook in Hilversum ruimte voor Amerikaanse indrukken, want de eerstvolgende nieuwe luistershow van Rhapsody - op zaterdag 19 augustus - staat in het teken van diverse high-end merken uit de VS. Dat weekend mag je onder meer de imposante Magico S3 MkII verwachten, aangestuurd door een Spectral-combinatie (DMC 30 SV en DMA 280) en aan elkaar geknoopt met MIT en Shunyata-bekabeling. See you there?

Rhapsody USA-show
Zaterdag 19 augustus, 10.00-16.00 uur
Borneolaan 25, Hilversum
Website / Facebook

MERK

EDITORS' CHOICE