NIEUWSAKG

AKG lanceert draadloze hoofdtelefoon voor op reis

“Vlieg comfortabel in stijl met de N60NC Wireless,” zo luidt de aanhef van het persbericht van Harman International, eigenaar van AKG, maker van hoofdtelefoons en microfoons. De on-ear hoofdtelefoon produceert een helder geluid met een warme bas. Daarbij zorgt de actieve noise cancellation ervoor dat omgevingsgeluid tot een minimum wordt gereduceerd. Geen last meer van omgevingsgeluiden, zo is de belofte.

AKG N60NC Wireless

Luxe design en Grammy-award winnend geluid komen samen in de AKG N60NC Wireless. De hoofdtelefoon is speciaal voor reizigers ontwikkeld en biedt een goede geluidskwaliteit. Tegelijk valt de hoofdtelefoon op door de echt lederen hoofdband, oorschelpen van memory foam en hoogwaardig aluminium. Door het ontbreken van kabels wordt snel inpakken een stuk gemakkelijker.

De hoofdtelefoon is uitgerust met een 3D-axis vouwmechanisme, waardoor hij gemakkelijk is op te vouwen en mee te nemen. In de bijgeleverde opberghoes blijft hij schoon. De accu gaat tot vijftien uur lang mee als er gebruik wordt gemaakt van bluetooth en active noise cancellation en tot dertig uur als alleen active noise cancellation wordt aangezet. Als de reis nog langer duurt, is het mogelijk om gebruik te maken van de speciale vluchtadapter en de usb-oplaadkabel. Als de accu leeg is, kan de hoofdtelefoon in passieve modus worden gebruikt.

Specificaties AKG N60NC Wireless

Noise Cancelling technologie, speciaal ontwikkeld voor vliegreizen

Tot 15 uur speeltijd met Bluetooth en tot 30 uur als alleen Active Noise Cancelling is ingeschakeld.

Met 3D-axis vouwmechanisme, zodat de hoofdtelefoon gemakkelijk mee te nemen is.

Wordt geleverd met een losse kabel met microfoon en afstandsbediening (3,5 millimeter jackplug)

Wordt geleverd met opberghoes, vluchtadapter en usb-oplaadkabel

Frequentiebereik: 10 Hz tot 22 kHz

Impedantie: 32 Ohms

Gewicht: 199,4 gram

Prijs: 299 euro

AKG

AKG is onderdeel van Harman International. De merken AKG, Harman Kardon, Infinity, JBL, Lexicon, Mark Levinson en Revel zijn onderdeel van Harman en zijn bekend bij audioliefhebbers van verschillende generaties. Harman ondersteunt bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. In maart 2017 werd Harman volledig overgenomen door Samsung Electronics Co. Ltd.


EDITORS' CHOICE