NIEUWSAyre

Ayre Acoustics-show bij AudioXperience

De deuren van het stevig vernieuwde AudioXperience zijn nog maar net open, of de volgende showdag mag al weer in de agenda. Op zaterdag 17 juni aanstaande kun je er terecht voor demonstraties met nieuwe modellen van Ayre Acoustics.

De Twenty Series van Ayre zijn ontwerpen gebaseerd op de reeds bestaande modellen van het merk, maar dan met tal van updates. De invloed van deze upgrades is naar eigen zeggen dusdanig groot dat Ayre de apparaten nu als jubileummodellen op de markt gebracht heeft bij gelegenheid van de twintigste verjaardag van het merk. De nieuwste aanwinsten bij AudioXperience zijn de Ayre VX-5 Twenty-eindversterker, de Ayre KX-5 Twenty-voorversterker en de Ayre QX-5 Twenty-streamer/DAC.

"We hebben er even op moeten wachten, maar dat was het zeker waard!", schrijft Martijn Lavrijsen. "De splinternieuwe Ayre QX-5 streamer of Digital Hub waar Ayre liever over spreekt, zet weer de juiste noot als het gaat om performance. Want wat is deze speler goed zeg! Ayre heeft natuurlijk een reputatie hoog te houden als het gaat om DAC's, want de Ayre QB-9 DAC was een niet te kloppen product. Naast de streamingfunctie van alle bekende formaten waaronder DSD is ook in diensten zoals Spotify en TiDAL voorzien. Tevens is deze speler ROON-compatibel; dat maakt het bedienen helemaal tot een feest!"

"De upgrades hebben de bestaande modellen goed gedaan. Niet dat het nu behelpen was, maar de Twenty upgrade heeft gewoon heel veel goeds gebracht. Deze modellen hebben alles om zich te laten combineren met topweergevers, de performance is waanzinnig! Snel, krachtig, bakken met klank en niet te vergeten die absolute heerlijke analoge vloeiende weergave. Reden genoeg om deze combinatie samen met de splinternieuwe Ayre QX-5 op 17 juni aanstaande te demonstreren in onze nieuwe demonstratieruimte."

AudioXperience Ayre Acoustics
Zaterdag 17 juni
11.00 - 16.00 uur

Spegelt 66 én 68
5674 CD Nuenen
t +31(0)40 290 63 44
www.audioxperience.com
info@audioxperience.com
www.facebook.com/audioxperience


EDITORS' CHOICE