NIEUWSDenon

Denon kondigt nieuwe draagbare bluetooth-luidsprekers aan

Denon heeft circa drie jaar geleden een tweetal draagbare bluetooth-luidsprekers op de markt gebracht genaamd Envaya en Envaya Mini. Het was tijd voor vernieuwing want Denon heeft tijdens de European Dealer Conference van Sound United, het nieuwe moederbedrijf van D&M, de nieuwe Envaya-serie bluetooth-luidsprekers gepresenteerd. De nieuwe serie bestaat uit drie modellen in verschillende groottes.

Denon Envaya

De grootste van de drie is het type DSB-250BT, genaamd Envaya. Het middelste model heet Envaya Mini (DSB-150BT) en het kleinste model heet Envaya Pocket (DSB-50BT). Alledrie modellen kunnen muzieksignaal ontvangen via bluetooth (aptX). De Envaya’s kunnen ook gebruikt worden voor telefoongesprekken en zullen ook compatible zijn met Google Now en Siri voor spraakbediening. Als een gebruiker twee Envaya’s zou bezitten, kunnen de Envaya’s als stereopaar worden geconfigureerd. De Envaya’s zijn waterdicht en Denon geeft een batterijduur op van tien tot dertien uur.

Het grootste model heeft het meeste vermogen, twee maal 13 Watt. De Envaya Mini kan twee maal 8,5 Watt leveren en de Pocket gaat tot twee maal 6,5 Watt. Een draagband zal worden meegeleverd. De koper kan kiezen uit een zwarte of grijze uitvoering.

De nieuwe Envaya-lijn zal in de herfst van dit jaar op de markt komen. Naar verluidt zal de grootste voor 170 Britse ponden van eigenaar wisselen. De middelste zal 130 Britse ponden en de kleinste zal 90 Britse ponden gaan. Prijzen voor de rest van Europa zijn nog niet bekend.

MERK

EDITORS' CHOICE