NIEUWSDenon

Nieuw: Denon Bluetooth speaker Envaya

Redactie HiFi.nl | 25 april 2014 | Denon

Denon heeft een nieuwe Bluetooth speaker geïntroduceerd, met de naam Envaya. De speaker is bedoeld om overal mee naar toe te nemen en is daarom erg compact. Hij is voorzien van NFC-compatibiliteit. 

Denons nieuwe Envaya wordt in een hoogglans witte en matzwarte uitvoering geleverd. Daarnaast kan de gebruiker uit vier kleuren stof kiezen: Lunar, Sunset, Fandango en Indigo. Een speciale kleur voor iedere gelegenheid.

De speaker geeft je muziekcollecties volgens Denon weer in ‘prachtige cd-kwaliteit’ en is uitgerust met volledige draadloze Bluetooth-compatibiliteit. In combinatie met apparaten die aptX® ondersteunen is lossless audio-overdracht gegarandeerd. De lage latentie van slechts 32ms zorgt ervoor dat er geen asynchroon verloop tussen audio en beeld voorkomt. NFC-apparaten hoeven alleen maar in de buurt van de Envaya te worden gehouden om automatisch te worden gekoppeld. De Envaya onthoudt alle Bluetooth-modellen voor toekomstige koppeling. De speaker is verder voorzien van een extra ingang.

De draagbare Envaya Bluetooth-speaker is uitgerust met twee door Denon ontwikkelde 57mm full-range drivers. De 100mm passieve radiator zorgt daarnaast voor een ‘diepe en strakke basrespons’, aldus Denon.

De speaker is uitgerust met een oplaadbare batterij met een gebruiksduur van tien uur. Onderweg kan de Envaya via de USB-poort iedere smartphone of tablet opladen. De speaker is verder voorzien van een geïntegreerde innovatieve standaard en kan overal worden neergezet. De standaard komt te voorschijn zodra de gebruiker op de achterkant van het apparaat drukt. De rubberen basis aan de onderkant zorgt voor stabiliteit.

De Envaya wordt eventueel geleverd met de optionele neopreen tas. Deze is voorzien van een extra vakje voor het veilig opbergen van een telefoon, mp3-speler en andere accessoires (zoals een USB-kabel). De Envaya is verkrijgbaar vanaf mei voor 199 euro. 

MERK

EDITORS' CHOICE