NIEUWSRhapsody

Luistersessie van Roger Waters' nieuwe album bij Rhapsody

Op zaterdag 3 juni kun je bij audiowinkel Rhapsody terecht voor voor een luistersessie van het nieuwe album van Roger Waters. Dat album heeft de titel Is this the life we really want? meegekregen.

Wanneer er een belangrijk album wordt uitgebracht, dan schroomt audiowinkel Rhapsody niet om een luistersessie te organiseren. Ditmaal is het de beurt aan het album Is this the life we really want? van Roger Waters. Het album wordt gespeeld op wat de winkel een 'superset' noemt:

  • Magico M3-luidspreker
  • Soulution-versterkers
  • Soulution DAC
  • TechDas-draaitafel

 

Een traditie bij Rhapsody

Luistershows organiseren is een traditie geworden bij Rhapsody. Deze waardevolle traditie wordt inmiddels al ruim 25 jaar gekoesterd. In 1992 deed de audiowinkel hetzelfde bijvoorbeeld, met de release van het vorige Roger Waters-album, genaamd Amused to Death. Dit album wordt nog altijd gezien als een 'muziekhistorische mijlpaal' en een 'hoogtepunt in de opnametechniek'. 

Reden genoeg om uit te kijken naar het nieuwe album dus en om eens langs te gaan op 3 juni aanstaande. De luistersessie begint om tien uur in de ochtend en eindigt rond een uurtje of drie.


EDITORS' CHOICE