AMX by Harman ondergebracht bij Van Domburg Partners

Met ingang van april 2017 heeft Van Domburg Partners, value add distributeur van audiovisuele oplossingen voor de zakelijke markt, een distributieovereenkomst gesloten met AMX by Harman voor de Benelux. 

AMX by Harman creëert innovatieve, schaalbare technologie oplossingen voor vergaderruimtes, video distributie en management oplossingen. Een vaste partij op de jaarlijkse ISE-beurs in Amsterdam, tegenwoordig onderdeel van de Harman Group en sinds kort ook onderdeel van de Samsung Corporation.

Philippe Poppe, Regional Director Benelux HARMAN Professional Solutions: "Deze samenwerking biedt onze klanten een ideale combinatie van professionele en bekwame lokale ondersteuning." Ed van Domburg, CEO Van Domburg Partners: “ Met AMX zijn we nog meer in staat om samen met onze partners te anticiperen op de mogelijkheden van vandaag en de toekomstige ontwikkelingen binnen onze dynamische markt. De visie van Harman past naadloos binnen onze eigen strategische keuzes. We zien dan ook veel mogelijkheden in het verder uitbouwen van onze positie binnen de markt. Wij zijn verheugd en trots en zien met een sterke partner als Harman de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.” 

Over AMX by Harman

AMX is architect van innovatieve, schaalbare technologie oplossingen voor vergaderruimtes, video distributie en management oplossingen. Het merk biedt oplossingen voor de complexiteit van 'het managen van technologie met betrouwbare, consistente en schaalbare systemen die gemakkelijk in gebruik zijn'. 


EDITORS' CHOICE