Perfecte AMX vergaderruimte op ISE 2013

Redactie HiFi.nl | 25 januari 2013 | AMX by Harman

Ook dit jaar is AMX weer prominent vertegenwoordigd op de Integrated Systems Europe 2013 die dit jaar voor de tiende keer wordt georganiseerd in de RAI in Amsterdam.

Interesse om AMX op de ISE te bezoeken? Registreer je dan gratis met de AMX uitnodigingscode 703497 op de ISE-website of ga naar de AMX-website voor instructies. Laat je informeren over de nieuwe ModeroX panelen en De Perfecte Meeting die op de AMX stand werkend staan opgesteld. De specialisten houden tijdens de ISE namelijk een showcase waarin gedemonstreerd wordt hoe de juiste technologie kan zorgen voor de perfecte vergaderruimte.

Zo’n perfecte vergaderruimte begint met het efficiënt beheren van AV bronnen. AMX zal daarom de nieuwste producten binnen de Enova reeks introduceren, die ervoor zorgen dat de omgeving op een eenvoudige manier geautomatiseerd wordt. Naast de Enova DGX16 en 32 Digital Media Switchers, zal AMX het volledige gamma van Enova DVX All- One Presentatie Switchers laten zien.

 

Ook geschikt voor vergaderruimtes is de Modero X Serie. Dit zijn frameloze, panoramische, breedbeeld touchpanels. Twee nieuwe producten binnen deze reeks - Multi Preview (MXA-MP) and Multi Preview Live (MXA-MPL) – zijn te bewonderen op ISE.

AMX zal nog de nieuwe ontwikkelingen binnen de HydraPort Connection Port serie laten zien. Ook zal de Clear Connect Wireless Gateway geïntroduceerd worden tijdens deze showcase. Deze gateway zorgt ervoor dat AMX control systemen naadloos integreren met Lutron’s Clear Connect dimmers, schakelaars, sensors en keypads.

Kijk op de website van AMX voor meer info. 


EDITORS' CHOICE