NIEUWSDynaudio

Benefietavond voor Ronald McDonald Huizen met Leo Blokhuis


Redactie Hifi.nl | 06 april 2017 | Dynaudio

Aanstaande dinsdag 11 april wordt er in Ermelo een bijzondere benefietavond gehouden met als doel financiële ondersteuning van Ronald McDonald Huizen. Presentatie is in handen van Leo Blokhuis.

‘De Vrienden van Ronald McDonald’ willen in samenwerking met Dynaudio en Café de Molenaer geld inzamelen voor deelname aan de HomeRide, en hartvormige fietstocht van 500 kilometer dwars door Nederland, af te leggen binnen 24 uur. Deze benefietavond, verschillende collectes, verkoopacties en sponsoring van de HomeRide moeten samen een zo groot mogelijk bedrag opbrengen dat volledig ten goede zal komen van de Ronald McDonald Huizen. In deze huizen kunnen ouders waarvan het kind ernstig ziek is, tijdens het verblijf van het kind in het ziekenhuis (vaak langdurig), in de buurt van hun kind overnachten.

Benefiet 11 april

Dinsdag 11 april organiseren Dynaudio, De Vrienden van Ronald McDonald en Café de Molenaer in Ermelo een benefietavond ten behoeve van de Ronald McDonald Huizen. Deze gezellige avond zal door niemand minder dan Leo Blokhuis gepresenteerd worden. Het avondvullende programma bestaat wordt grotendeels ingevuld met de mooie muziekverhalen en anecdotes uit de koker van Leo Blokhuis. Als afsluiting zal er een muziekbingo (met vele leuke prijzen) en een echte Top 2000 muziekquiz olv. Leo Blokhuis gehouden worden. De hoofdprijs van de muziekquiz bestaat uit een set Dynaudio Emit M20 luidsprekers en een Yamaha MusicCast Amp versterker/streamer. Kaarten bestellen kan via Café de Molenaer.

MERK

EDITORS' CHOICE