NIEUWSSennheiser

Sennheiser SP 220 speakerphone: de nieuwe hoofdtelefoon voor conferenties

Sennheiser heeft tijdens de Enterprise Connect 2017 de SP 220 speakerphone gelanceerd, een draagbare dual-speakerphone voor Unified Communications. Deze dual-speakerphone is speciaal ontworpen voor de moderne werkomgeving van nu en stelt de gebruiker in staat tot een verbeterde comunicatie in dynamische omgevingen.

In de moderne, dynamische werkomgeving waarin gebruikers van dual-speakerphones verkeren, is het belangrijk om snel contact te leggen met verschillende personen, al dan niet op verschillende locaties. De Sennheiser SP 220 maakt het mogelijk snel verbinding te maken met een pc, smartphone of tablet om daarbij audioconferenties op te zetten voor groepen tot maximaal twaalf personen. De SP 220 combineert een hoogwaardige geluidskwaliteit met heldere spraak en een modern design.

De nieuwe SP 220 is geoptimaliseerd voor gebruik met alle grote UC en softphonemerken en is gecertificeerd voor Skype for Business. De dual-speakerphone is onderdeel van Sennheisers succesvolle Speakerphone die al meerdere designprijzen heeft binnen weten te slepen.

High definition-audiokwaliteit

Naast zijn fraaie design komt de SP 220 ook met high-definition audiokwaliteit, echo-cancellation en reverb-controle. Deze speakerphone kan ook voor muziek ingezet worden, de SP 220 kan namelijk ook in stereo audiogeluid weergeven. De SP 220 zou voor "de meest natuurlijke luisterervaring in belangrijke business calls en conferenties voor zowel de sprekers als de luisteraars zorgen", aldus de hoofdtelefoonfabrikant.

Dankzij Sennheisers Voice Clarity-technologie en de prestatie van twee gesynchroniseerde speakerphones kan iedere deelnemer het gesprek goed horen en zijn zij goed verstaanbaar. De SP 220 is vanaf 14 april verkrijgbaar voor een adviesprijs van 499 euro.


EDITORS' CHOICE