NIEUWSTivoli Audio

Tivoli Audio introduceert Model One Digital

Tivoli Audio heeft alweer een nieuwe versie van de vermaarde Model One op de markt gebracht. Deze 2017-editie is voorzien van de laatste updates en upgrades gericht op digitale muziekbeleving, en heeft dan ook de toevoeging Digital gekregen.

Hoewel we zeker fan zijn van Tivoli Audio, is niet iedere productintroductie even spannend. Het Amerikaanse merk is namelijk een ster in het opnieuw uitbrengen van bestaande modellen. De iconische Model One, zo ongeveer de Moeder Aller Tafelradio's, hebben we sinds de eeuwwisseling dan ook al in meer dan een aantal jasjes voorbij zien komen. Deze keer heeft het radiootje, direct herkenbaar als familielid in de serie en verkrijgbaar voor 299 euro, de naam Model One Digital meegekregen.

Flashback: lees ook onze (vijftien jaar oude!) recensie van de originele Model One

De moderne Model One Digital is een internetverbonden tafelradio met DAB en FM, Bluetooth- en wifi-mogelijkheden via iOS en Android, en de mogelijkheden om met bijvoorbeeld Spotify Connect, Deezer en Tidal aan de slag te gaan. Het multifunctionele radiootje heeft ook een ingebouwde multiroom-functie, zodat je andere Tivoli-modellen - zoals de Art-serie - in huis kan verbinden.

Het ruim anderhalve kilo zware all-in-one-systeempje (11,5 x 22,2 x 14 cm, HxBxD) wordt geleverd met voedingskabel, antenne en snelstartgids, en is te bedienen met de gratis Tivoli Audio Wireless-app. Beschikbaar in walnoot, wit en 'black ash', met een stoffen speakerdoek van het Deense designmerk Gabriel. 


EDITORS' CHOICE