Nieuwe Muziek & Wijnshow Koetsier Audio 26 maart

Aanstaande zondag 26 maart staat er weer een nieuwe Muziek & Wijnshow op de agenda bij Koetsier Audio Grand Cru. De spotlight wordt deze editie gezet op de nieuwe Luxman-versterkersDaarnaast is er een expositie rond de platenhoes als kunstobject.

Luxman Classic

Specifiek staan de volgende modellen uit de Luxman Classic-line opgesteld om in diverse configuraties een serieuze hifi-referentieset te vormen: de CL-38uSE buizen voorversterker (5000 euro), de MQ-88uSE buizen eindversterker (5500 euro), de LX-380 geïntegreerde buizenversterker en de D-380 cd-speler. 

Expositie kunstenaar Rob van der Meulen

Je favoriete lp-hoes of foto van een artiest als kunst tegen de muur? Rob van der Meulen is opnieuw aanwezig om je mee te nemen in de diverse mogelijkheden. Hij maakt onder meer superstrakke kunst op aluminium panelen: full-color prints, handmatig opgewerkt met acryl voor een schilderachtig effect. 

Muziek & Wijnshow
Zondag 26 maart, 14.00-18.00 uur | Koetsier Audio 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn de Koetshoeve op deze data te bezoeken, dan is het ook mogelijk om een afspraak te maken (7 dagen p/w) voor een bezoek op andere tijden in de huisstudio.


EDITORS' CHOICE