NIEUWS010HiFi

010Hifi nu officieel dealer Marantz PM-10 en Marantz SA-10

Fabrikant | 16 maart 2017 | Fotografie Fabrikant | Marantz

Op 20 februari 2017 heeft de officiële Nederlandse introductie van de premium serie (Marantz PM-10 en SA-10) plaatsgevonden in het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam. Ontwerper en Mr. Marantz himself, Ken Ishiwata, heeft er de twee nieuwe producten onthuld die al in 2016 aangekondigd waren.

In Nederland is 010Hifi door Marantz geselecteerd als één van de elf verkooppunten voor deze premiumserie. Vanaf vandaag staat deze set ingespeeld, luisterklaar opgesteld in de luisterruimte van 010Hifi. De winkel verwoordt de eerste luisterimpressie als volgt:

“Een holografisch geluid dat te vergelijken is met het kijken naar een professionele vuurwerkshow. Te veel om te zien - imponerend en verfijnd tegelijk. De geluidsopbouw is overal even energiek en strak gedefinieerd. Er blijken effecten die we niet eerder zo duidelijk hebben gehoord in verschillende opnames.”

Lees ook: onder de motorkap van de Marantz PM-10 en SA-10 >>

“Wij zijn dolenthousiast en begrijpen waarom men spreekt van de nieuwe referentie! Wat een 'stage', detail en 'punch'. Verbluft zitten we te genieten. Twee meesterstukken van Marantz die het beluisteren meer dan waard zijn vanwege de uitermate realistisch geluidsbeleving. Deze pronkstukken vervullen de rol van referentiestandaard binnen het Marantz programma met verve, vanwege de uitmuntende prestaties die we ervaren.”

Voor meer informatie kun je contact opnemen met 010Hifi via mail info@010hifi.nl of telefonisch via 010 – 84 84 359.  

MERK

EDITORS' CHOICE