NIEUWSMarantz

Nieuw terrein voor Marantz: de Premium 10 serie

Redactie HiFi.nl | 05 mei 2016 | Marantz

High End München 2016 is in volle gang! Hifi.nl is aanwezig om je te voorzien van het laatste nieuws, de nieuwste producten en natuurlijk foto’s van de mooiste hifi apparatuur. Met in dit artikel alles over Marantz!

De nieuwe Premium 10 serie van Marantz bestaat uit de PM-10 geïntegreerde versterker en de SA-10 SACD speler. De PM-10 is met een prijs van €7.999 compleet nieuw terrein voor Marantz, wiens huidige topmodel een slordige €4.000 goedkoper is. Wat is er dan zo speciaal aan de nieuwe PM-10? Nou, de Dual-Mono-eindtrap heeft een aparte voeding, net als de voorversterker en volumeregeling. Daarnaast vind je binnenin de versterker een symmetrisch en volledig analoog circuit met HDAM, rechtstreeks uit de Marantz SC-7 (van de Legendary serie) gehaald.

Verder met de SA-10. Deze is voorzien van de volledig door Marantz zelf ontwikkelde SACD-M3 technologie, ondersteunt (SA)CD’s en heeft een USB-B ingang voor hi-res audio in PCM/DXD formaat (32bit/384kHz) en DSD (tot 11,2 mHz). De SACD speler zal, net als de PM-10, verkrijgbaar zijn in de herfst. De prijs hiervan is helaas nog onbekend.

MERK

EDITORS' CHOICE